Wilt u zelf boekhouden? ZO Boekhouden maakt dit betaalbaar.

ZO Boekhouden is de oplossing voor iedere ondernemer die zelf het heft in handen wil nemen. Met behulp van een programma zonder opties die u toch nooit gebruikt, kunt u eenvoudig zelf boekhouden.

Als u zelf een factuur kunt maken, kunt u met ZO Boekhouden zelf boekhouden.

Zelf boekhouden is niet moeilijk, mits u de juiste tools aangereikt krijgt. ZO Boekhouden zorgt hiervoor. Voor het lage bedrag van EUR 17,50 per maand krijgt u een bestand waarmee u zelf kunt boekhouden. ZO is niet een traditionele Excel sheet, maar is volledig geschreven in Visual Basic. Het programma heeft grotendeel dezelfde functionaliteiten als bekende boekhoudpakketten,  maar heeft alle gemakken die Microsoft Excel te bieden heeft. Dit betekent dat u bij het maken van een factuur niet enkel de factuur maakt, maar deze ook meteen per mail als pdf bestand aan de klant verzend (zonder e-mail programma), de factuur boekt in de openstaande posten, de balans en verlies en winst-rekening bijwerkt en de gegevens in uw btw aangifte verwerkt. Met één enkele druk op de knop worden alle boekhoudkundige handelingen voor u uitgevoerd. Er is echter veel meer mogelijk. Graag nemen wij u mee voor een rondleiding naar de mogelijkheden van ZO Boekhouden, dan kunt ook u straks zelf boekhouden.


 

OVERZICHTELIJK DASHBOARD

Dashboard ZO Boekhouden

Als u het programma start verschijnt een overzichtelijk dashboard. Via dit beginscherm heeft u toegang tot alle mogelijkheden van het programma. Door op het ZO logo te klikken komt u altijd weer terug op dit beginscherm.

De knoppen op het beginscherm spreken eigenlijk voor zich. Vanuit het beginscherm kunt u: 


Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

De belastingdienst zegt het, wij beloven het.


INSTELLINGEN

Doordat het programma geschreven is in Visual Basic en gebruikt maakt van Microsoft Excel, zijn er tal van mogelijkheden. De meeste mogelijkheden zijn ingebouwd in het programma. Zo kunt u zelf onbeperkt nieuwe rubrieken toevoegen, btw percentages aanpassen en de lay-out van een factuur en de betaaltermijn aanpassen. Mocht u voor uw bedrijf meer aanpassingen nodig hebben of een bijzondere factuur lay-out wensen, passen wij dit graag voor u aan. Help ons zoeken naar iets wat een ander programma kan en wij niet kunnen schrijven.


 

Wilt u ook zelf boekhouden? Laat ZO Boekhouden het u dan makkelijk maken.

U kunt ZO Boekhouden 30 dagen gratis uitproberen. Bevalt het, kunt u een licentie bestellen voor maar EUR 17,50 per maand (inclusief omzetbelasting). De licentie is maandelijks per direct opzegbaar, dus u zit nergens aan vast. Na opzegging kunt u altijd nog het bestand inzien. Het is dan echter niet meer mogelijk boekingen te wijzigen en facturen te maken. Er gaan dus nooit gegevens verloren en u kunt altijd bij uw administratie.

Gaat u ook zelf boekhouden? Vraag dan nu de proefversie aan via ons contactformulier.